Despre noi

Post Image

Profesionalism, eficienta, devotament pentru clientii nostri si dorinta de a infrumuseta zambete sunt in mod cert atributele care ghideaza inca de la inceput intreaga echipa a cabinetului stomatologic White Dent. Noi stim ca increderea in sine si starea de bine vine si dintr-un zambet absolut impecabil. Astfel, prin pregatirea echipei noastre, prin aparatura de ultima generatie cu care eficientizam fiecare plan de tratament dar si prin multumirea de pe chipurile pacientilor nostri suntem convinsi ca ne indeplinim cu success misiunea de a le reda celor care ne acorda increderea zambetele largi si sanatoase!

Deschis din dorinta de a oferi inca de la inceput o paleta de servicii medicale stomatologice complete, in cadrul cabinetului nostru puteti beneficia de : consultatii gratuite si stabilirea planului de tratament, urgente medicale, estetica dentara, chirurgie, implantologie, ortodontie, protetica, odontoterapie, endodontie, paradontologie, profilaxie.

Primordial pentru intreaga noastra echipa este ca pacientul nostru sa se simta complet in siguranta in timpul fiecarui tratament si totodata sa se bucure de rapiditatea realizarii acestuia. Cu acest scop, noi am investit in aparatura de ultima generatie care sa raspunda celor mai riguroase cerinte.